Pouch, kejsersnit og OUH

Spørgsmål/debat vedrørende sex og samliv og graviditet
Forumregler
Læs mere om livet med stomi. Husk også at Stomiforeningen COPA tilbyder gratis rådgivning
annemchris

Pouch, kejsersnit og OUH

Indlægaf annemchris » 8. sep 2010 16:54

Hej alle

Er gravid i 4. måned, og har fået pouch for lidt over et år siden... På OUH har min kirurg anbefalet at jeg får kejsersnit derovre, fordi de har viden om min pouch osv. MEN... Kan man regne med at der rent faktisk er en tarm kirurg med under indgrebet?

Er nysgerrig fordi jeg bor på Sjælland og synes det er langt at køre til Odense hvis der alligevel ikke er en af specialisterne med....

Håber nogen har erfaring... :D

Peter Sørensen

Re: Pouch, kejsersnit og OUH

Indlægaf Peter Sørensen » 8. sep 2010 18:16

Hej
jeg tror godt du kan regne med at der er en tarmkirurg tilstede, fordi det anbefales af fødselslæger og tarmkirurger i guidelines vedr. kroniske tarmbetændelser og pouch opererede, den bedste måde er at ringe over til din kirurg og spørge helt konkret, så du kan slippe for usikkerheden og spekulationer.

Cille
Indlæg: 11
Tilmeldt: 24. aug 2009 20:29

Re: Pouch, kejsersnit og OUH

Indlægaf Cille » 10. sep 2010 12:05

Hej

Jeg fik selv lavet et kejsersnit her for ca. 1 md. siden. Jeg fik lavet min pouch i Århus i 2005 og derfor skulle jeg også have lavet mit kejsersnit i Århus, selvom jeg kommer fra Herning området. Det var fordi min pouchkirug Steen Buntzen også skulle være med. Han og fødselslægen fortog mit kejsersnit. Hvor Steen holdte øje med pouchen og holdte tarmene tilbage, og så forløste fødselslægen min dejlige søn.

Men jeg ved jo ikke hvordan det forgår på OUH, men sådan forgik det på Skejby. Og ja, vil jeg påstå at din kirug som har lavet din pouch også vil være med til dit kejsersnit, altså bare for en sikkerheds skyld. Hvis der nu skulle blive brug for ham.

Men det er nok bedst at du ringer og snakker med din kirug eller fødegangen på OUH.

Hilsen

Cille


Tilbage til "Sex, samliv og graviditet"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 2 gæster