Information til nye brugere

Læs dette hvis det er første gang du besøger COPA's forum.
Forumregler
Læs disse emner hvis du har brug for hjælp. Du er også velkommen til at kontakte webmaster med dine spørgsmål samt læse mere om COPA
Brugeravatar
COPA
Administrator
Indlæg: 165
Tilmeldt: 23. dec 2003 13:24

Information til nye brugere

Indlægaf COPA » 23. dec 2003 13:51

Velkommen til COPA's forum.

Dette forum er for alle, der har stomi/reservoir, som vil vide mere, stille spørgsmål, øse af sin viden eller blot hygge sig. Selvom du ikke har stomi, er du velkommen til at deltage i debatten eller stille spørgsmål.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig som bruger, men COPA foreslår, at du gør det, da det kun tager et par minutter. Det er desuden gratis, og helt uforpligtende. Som bruger har du desuden nogle fordele i forhold til en gæst. Som bruger kan du deltage i aftstemninger og gøre brug af funktioner som personligt billede på dine indlæg (profilbillede), private beskeder, se andre tilmeldte brugeres e-mail-adresse, osv. Derfor anbefales det at tilmelde sig som bruger.

Nedenfor kan du finde nogle generelle retningslinier. Du bør læse dem, inden du skriver indlæg og/eller opretter dig som bruger.
Det er ikke nødvendigt, at du kan reglerne udenad, da det burde være nok bare at følge sin sunde fornuft for almindelig god opførsel.


Retninglinier gældende for hele forummet:
 1. Forumregler
  1. Indlæg i forummet skal skrives i den relevante kategori. Brugere bør læse beskrivelsen under de enkelte kategorier, før de skriver indlæg.
  2. Brugere af forummet skal omgås hinanden med respekt og udvise almindelig takt og tone. Personlige angreb er ikke tilladt. Kritisér idéer og ikke personer.
  3. Det er ikke tilladt at oprette indlæg som indeholder materiale, som kan være anstødeligt. Ligeledes er det heller ikke tilladt at linke til lignende materiale.
  4. Indlæg fra brugere som søger piratkopieret software/musik/materiale vil blive slettet.
  5. Brugere bør altid benytte "normalt sprog" når de skriver indlæg. Overdrevent brug af f.eks. "!" og "?" er ikke velset. Ligeledes bør man heller ikke RÅBE, dvs. hold dig fra kun at bruge store bogstaver.
  6. Lav en beskrivende overskrift, når du skriver indlæg. Du får ikke hjælp hvis du bare skriver "hjælp mig" eller "se her". Brugere som måske kunne hjælpe dig vil ikke ane, hvad indlægget drejer sig om og vil formentlig ignorere det.
  7. Spam-indlæg bliver ikke tolereret. Endvidere må du ikke reklamere i dine indlæg.
  8. Ovenstående regler gælder også for private beskeder, som brugerne sender til hinanden.
 2. Avatarer (profilbilleder)
  1. Avatarer er tilladt, såfremt disse ikke er større end 100x100px og ikke overstiger en størrelse på 20 KB.

Gentagne overtrædelser af ovenstående regler vil medføre sletning af indlæg (som overtræder reglerne) og eventuelt midlertidig eller permanent udelukkelse fra forummet.

COPA og andre forfattere kan ikke gøres ansvarlig for nogen skader eller gener, der er en konsekvens af brug eller misbrug af informationer på COPA's hjemmeside eller forummet.

For generelle brugerbetingelser, se venligst: Brugerbetingelser

Tilbage til "Information til nye brugere"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst